Home > Onderwijs > VU School of Finance & Risk Management

VU School of Finance & Risk Management

Opleidingen én onderzoek op alle gebieden van de financiële discipline

Recente gebeurtenissen op de financiële markten hebben geleid tot een sterke behoefte aan meer expertise bij financiële professionals. Deze expertise is te verkrijgen door meer onderwijs en onderzoek.

Binnen de VU School of Finance & Risk Management komen deze twee disciplines samen.
De School verzorgt opleidingen en doet onderzoek (fundamenteel en toegepast) op alle gebieden van de financiële discipline.

Opleidingen
De masteropleidingen bieden een uitstekende voorbereiding op een carrière in de financiële wereld. Het postgraduate onderwijs biedt professionals extra carrièremogelijkheden en een goede basis om kennis te verbreden en te verdiepen.

Bachelor
Het programma wordt verzorgd door de vakgroep Finance & Financial Sector Management en biedt de volgende opleidingen:

In de eerste twee jaar van het bachelorprogramma zijn de colleges in het Nederlands (behalve International Business Administration). In het derde jaar worden veel opleidingen in het Engels gegegeven.  

Master
De VU School of Finance biedt de volgende programma’s:

Alle Master-programma’s worden in het Engels gegeven. Voor HBO-studenten is er een speciaal pre-master jaar om in te kunnen strommen in het Master-programma. 

Postgraduate
De VU School of Finance & Risk Management heeft voor professionals met een aantal jaren werkervaring een gevarieerd aanbod van opleidingen:

Onderzoek
Klik hier voor een overzicht van de publicaties.

 

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl