VU Matching School of Business and Economics 2017

 plaatje matching

Het is belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past. Naast het oriënteren op de website, het bezoeken van voorlichtingsdagen en verdiepende activiteiten, helpt VU Matching je met het maken van een goede keuze. Voldoet de opleiding aan je verwachtingen? En heb je de juiste interesses en capaciteiten? Door grondig te checken of je de juiste keuze hebt gemaakt, vergroot je de kans om je opleiding succesvol te doorlopen. VU Matching bestaat uit het invullen van de digitale VU matchingsvragenlijst en deelname aan de VU matchingsactiviteit.

VU matchingsactiviteit

Als je de opleiding Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie en Operationele research of Bedrijfskunde wilt volgen, word je verwacht op de VU matchingsactiviteit in de eerste helft van juni 2017. Dit is een verplichte activiteit, als je niet aanwezig bent kun je je niet inschrijven voor de opleiding. Na afloop van de matchingsactiviteit krijg je een advies. Als je je hebt aangemeld voor 1 mei 2017, is dit advies niet bindend. Heb je pas na 1 mei aangemeld, dan is het advies bindend. Lees hier meer over VU Matching.

De data van de matchingsactiviteiten 2017 zijn:
Economie en Bedrijfseconomie: 8 en 13 juni (hele dag, je maakt een keuze voor één van beide dagen).
Econometrie en Operationele research (ook voor specialisatie EDS) : 8 en 13 juni (dagdeel, je maakt een keuze voor een dagdeel op één van deze dagen).
Bedrijfskunde: 9 en 12 juni (dagdeel, je maakt een keuze voor één van beide dagen).