Home > Nieuws en Agenda > Nieuws > Paul Jansen and Omar Solinger receive grant from NWO
03-02-2017

Paul Jansen and Omar Solinger receive grant from NWO

NWO grant funds study and application to educational practice.

Paul Jansen, Omar Solinger (M&O) and collaborators Brian Spisak (University of Otago, NZ) and Peer van der Helm (Hogeschool Leiden) have received a €133,000 grant from the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO), programme 'Promotiebeurs voor Leraren'.

NWO logoThe awarded PhD-project is ‘Duurzame medewerkers binnen de muren – op zoek naar een optimale fit tussen medewerkers en het werk binnen residentiële instellingen’.

Anna Dekker will be involved as PhD student. Anna is researcher Lectoraat Residentiële Jeugdzorg and lecturer Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Faculteit Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie at Hogeschool Leiden.