Home > Nieuws en Agenda > Agenda
tot
24-03-2017

Roerige tijden in accountancy: hoe auditonderzoek kan bijdragen aan kwaliteitsverbetering

Anna Gold houdt haar oratie over hoe auditonderzoek kan bijdragen aan kwaliteitsverbetering. Zij richt zich daarin op een aantal (voorgestelde) veranderingen en bespreekt zij hoe haar huidige en toekomstige onderzoek kan helpen om de invloed te meten op het oordelen, beslissingen en gedrag van accountants en andere belanghebbenden.

Tijd: 15.45 uur Locatie: Aula
24-03-2017

Roerige tijden in accountancy

In dit symposium zal stil worden gestaan bij de vraag hoe audit onderzoek kan bijdragen aan kwaliteitsverbetering van het accountantsberoep in roerige tijden.

Tijd: 12:30 uur Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, hoofdgebouw Auditorium | De Boelelaan 1105 | 1081 HV | Amsterdam
31-03-2017

Waardevol organiseren en veranderen

Wat is de essentie van organiseren en veranderen? Het doel van de organisatie, daarop organiseren en vanuit dit uitgangspunt aan verandering werken staan centraal (purposive change). Waar wordt welke toegevoegde waarde geleverd en begrijpen we wat we aan het doen zijn? In zijn oratie legt Wouter ten Have, hoogleraar Organisatieverandering, uit dat het gaat om het verbinden van wetenschappelijke inzichten met de menselijke maat.

Tijd: 15.45 uur Locatie: Aula
11-04-2017

Minorenmarkt

Op 11 april organiseren de faculteiten Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, Rechtsgeleerdheid en Sociale Wetenschappen een minorenmarkt op de Vrije Universiteit (17.00-19.00 uur).

Tijd: 17.00 uur Locatie: Foyer | Hoofdgebouw Vrije Universiteit | De Boelelaan 1081 | Amsterdam
13-04-2017

Energiek team? Laat het met rust

Ruim 80% van het werk in organisaties doen we in teams. Ze leveren niet alleen ‘productie’, maar zijn ook continu bezig zichzelf te verbeteren. Dat kost energie. In zijn promotieonderzoek bracht Cees van der Zwan in beeld hoe deze energie te beïnvloeden is – een onderwerp dat niet eerder is onderzocht.

Tijd: 09.45 uur Locatie: Aula
08-05-2017

Servant-Leadership and Societal Engagement

This symposium is the 15th in an annual symposium series, a meeting place for students and professionals to strengthen the link between theory and business practice. This event explores the power of societal engagement; how can leaders create an organization in service of the employees, customers and society at large?

Tijd: 13:15-17:15 uur Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam