Meindert Flikkema en Vera Rensink winnaars Educational Awards 2014

Op 13 mei jl. zijn de onderwijsprijzen van de faculteit uitgereikt. Vanuit de aanmeldingen voor de Best Student Award zijn er elf studenten voorgedragen aan de jury. De genomineerden voor de Best Student Award waren:

• Loren Bremmers
  • Dick Oosthuizen
  • Folkert Oostra
  •  Floor Peels
  • Sherief Rahim
  • Vera Rensink
  • Emil Rijcken
  • Aldo van Schaick
  • Suzanne Trippelvitz
  • Mees Vergouwen
  • Erik van Vulpen

De jury heeft, onder leiding van voormalig decaan Harmen Verbruggen, Vera Rensink verkozen tot beste student. Vera haalt niet alleen bijzonder hoge cijfers in de Master Econometrics and Operational Research, maar is ook actief als docente van bachelorvakken, zit in het bestuur van studentenvereniging Kraket en heeft een belangrijk artikel gepubliceerd. Vera wint een volledig verzorgde Summer School aan de London School of Economics.

Meindert Flikkema en Vera Rensink
De top vijf beste docenten is bepaald door de stem van FEWEB-studenten. Zij konden op alle docenten van FEWEB hun stem uitbrengen. De genomineerden voor de Best Lecturer Award waren:

• Geert Jan Beekman
  • Meindert Flikkema
  • Emile Lancee
  • Herbert Rijken
  • Elbert de With

Uit deze top vijf heeft de jury Meindert Flikkema als winnaar verkozen. Meindert, universitair hoofddocent bij de afdeling Management en Organisatiekunde, heeft uitzonderlijk goede onderwijsevaluaties, heeft een duidelijke visie op het onderwijs en is hét gezicht van FEWEB tijdens de introductiedagen voor eerstejaars studenten. In 2005 won hij ook de onderwijsprijs van de faculteit.

De Facultaire Studentenraad van FEWEB en de faculteit feliciteren de winnaars van harte! Wij kijken terug op een geslaagd evenement met een mooie opkomst.